Vin och Vatten – original till salu

vv_sale

Original ur boken Vin och Vatten till försäljning. Priset per original är 1500 kr och då ingår även själva boken. Varje original innehåller två bilder och mäter ca 29×18 cm.

Om Vin och Vatten.
Johan och Janna försöker lappa ihop sitt äktenskap genom att renovera ett hus i Portugal. Huset, som är en ruin, ligger i bergen. Det regnar och är kallt. Det enda som värmer är vinet och det hårda arbetet. Plötsligt dyker en oväntad gäst upp och historien tar en ny vändning. En novell helt målad i akvarellfärg. Ett urval bilder ur boken har visats på Växjö Konstmuseum och Varbergs konsthall.

Pressröster:
“Teckningarna växer till styrka och innehåll. Vissa rutor – främst landskapen, både landsbygds- och stadslandskap blir seriemålningar= tavlor.” Bengt Eriksson, Expressen 090325

Beställ här:
Klicka HÄR och fyll i din beställning direkt i mailet, så skickar jag en bok. Ange därefter vilken sida och vilken strip du önskar beställa.

Villkor:
Betala i efterskott mot faktura. 30 dagar efter faktureringsdatum utgår påminnelseavgift med 50 kronor/utskick.
14 dagars ångerrätt för privatkunder gäller enligt Distanshandelslagen. Porto ingår i alla priser. Leveranstid 3-7 dagar

Exempel på original som är till salu:

Var är dom?
Huset målas med kalk.
Lissabon
Nova Pensao i Caldas de Moncuique