Vin och Vatten – original till salu

vv_sale

Nu erbjuder jag original ur boken Vin och Vatten till försäljning. Priset per signerat original är 900 kr och då ingår även själva boken. Varje original innehåller två bilder och mäter ca 29×18 cm.

008

020

021

Om Vin och Vatten.
Johan och Janna försöker lappa ihop sitt äktenskap genom att renovera ett hus i Portugal. Huset, som är en ruin, ligger i bergen. Det regnar och är kallt. Det enda som värmer är vinet och det hårda arbetet. Plötsligt dyker en oväntad gäst upp och historien tar en ny vändning. En novell helt målad i akvarellfärg. Ett urval bilder ur boken har visats på Växjö Konstmuseum och Varbergs konsthall.

Min ateljé på HDK
Min ateljé på HDK


Om arbetet med boken:

På en utställning i Paris såg jag att Franquin använde en blyertspenna från Staedtler. På Cornérs i Göteborg gick det att få tag på just den modellen. Jag köpte några stycken och ett par askar med mjuka 2B-stift. Den mjuka pennan flöt fram över sidorna och berättelsen skrev sig själv. När det var dags att måla, lät jag blyertslinjerna vara kvar. Arbetet utfördes i den stora ateljén på HDK i Göteborg, samma ateljé som Carl Larsson använt under sin tid på skolan”

Pressröster:
“Teckningarna växer till styrka och innehåll. Vissa rutor – främst landskapen, både landsbygds- och stadslandskap blir seriemålningar= tavlor.” Bengt Eriksson, Expressen 090325

BESTÄLL HÄR:
Klicka HÄR och fyll i din beställning direkt i mailet.

VILLKOR:
Betala i efterskott mot faktura. 30 dagar efter faktureringsdatum utgår påminnelseavgift med 50 kronor/utskick.
14 dagars ångerrätt för privatkunder gäller enligt Distanshandelslagen. Porto ingår i alla priser. Leveranstid 1-5 dagar