PONNYKLUBBEN


KAPITEL 1. Året är 1973. Tobbe och hans syster Sussi är båda lika hästbitna. Men det är långt till Borrby och ridskolan. Så en dag får de syn på en skylt vid vägkanten. Ridskola står det med stora handtextade bokstäver. En ridskola i Brösarp. Det är nästan för bra för att vara sant!

LÄS FÖRSTA KAPITLET HÄR:PONNYKLUBBEN KAPITEL 1.

KAPITEL 2. Flera nya hästar betar i hagarna på Bärnstensgården och allt fler barn kommer för att  vara med i ponnyklubben. En annan nykomling är Gabriel, familjens sommarbarn. En kille som haft det stökigt och nu ska få vara på landet för att få lite lugn och ro.


LÄS ANDRA KAPITLET HÄR: PONNYKLUBBEN KAPITEL 2.KAPITEL 3. Det är sommar och ridläger på Bärnstensgården, med ritt ner till havet och bäst av allt – Kiviks marknad, med karuseller, marknadskonfekt och William Arnes Motorcirkus. Men där finns också något annat, något som sätter skräck i hela bygden.

LÄS TREDJE KAPITLET HÄR: PONNYKLUBBEN KAPITEL 3.

KAPITEL 4. När sommaren går mot sitt slut dyker ett filmbolag upp och anlitar Bärnstensgårdens Ponnyklubb som hästskötare. Filmen handlar om snapphanar och spelas in i oran, på samma ställe där Tobbe och Micke trodde de såg varulven. Fast det är inget de pratar om längre. Förresten var det nog ingen varulv. Det finns ju inga varulvar.

LÄS FJÄRDE OCH SISTA KAPITLET HÄR: PONNYKLUBBEN KAPITEL 4.